Akupunktur

Behandlingforløb hos Akupunkt Nord

Interviewet

For at stille den korrekte diagnose, kommer du igennem et grundigt interview. Her spørges ind til bl.a. søvn og fordøjelsesmønster.( Da jeg naturligvis er underlagt tavshedspligt bliver det, samt journal opbevaret fortroligt.) Herefter laves der tunge- og pulsdiagnose: Tungens over- og underflade betragtes, og håndleddenes puls tages, inden den endelige diagnose stilles.

Diagnosen

Udfra fra disse oplysninger kan jeg begynde at stille en diagnose udfra dit ubalancemønster. Ubalancer har mange årsager og derfor er det vigtigt at kunne stille en korrekt diagnose ud fra TCM for at kunne give en korrekt og individuel behandling. Herved sikres også at ubalancen behandles, istedet for blot at lindre symptomerne for en tid.

Behandlingen

Herefter udføres behandlingen, hvor jeg sætter nåle i udvalgte akupunkturpunkter. Nålene er tynde sterile engangsnåle. Herefter ligger du i 20-30 minutter med nålene, det gør ikke ondt men er afslappende og behageligt.

Velværet og energien

Efter behandlingerne oplever mange hurtigt bedring af generne, forøget velvære og energi, bedre nattesøvn m.m. Andre gange kan symptomerne blusse op for en tid og man vil måske føle øget træthed, fordi kroppen er igang med at genoprette sig selv. Her er det vigtigt at jeg kender dine reaktionsmønster, så vi kan tilrettelægge og tilpasse den videre behandling.

Kontakt mig på (+45) 22 85 54 84 eller mettewelldone@hotmail.com