Udtalelser

“Jeg kan på det varmeste anbefale at komme her. Mette er dygtig, erfaren og også rigtig sød.”

“Hun bruger ikke kun akupunktur, men også massage og cupping.

Efter to gange kunne jeg mærke en meget stor bedring i min ryg og nakke. “

Britta Jensen 

“Efter 2 år i fertilitetsbehandling, fandt og kontaktede jeg Mette.”

“Ift at få akupunktur, som supplering til min behandling. Jeg fik flere behandlinger med akupunktur, og også massage inden ægoplægning, samt vejledning om kosttilskud.

Første ægoplægning i forbindelse med Mettes behandlinger, bliver jeg gravid..”

Line Flensted

“Jeg kan på det varmeste anbefale Mette som behandler.”

“Jeg har løbende gået hos hende igennem de sidste 11 år, når min ryg, nakke og læn driller og deraf ofte hovedpine.

Endvidere har hun hjulpet mig af med en hælspore. Mette bruger både massage, akupunktur og kopper i hendes behandling og mærker selv efter, hvornår de forskellige behandlingsformer skal bruges.

Man kan også få hjælp til, hvilke vitaminer kroppen har brug for. Jeg har altid været meget glad for at komme hos Mette. Hun er altid velforberedt og med et skønt smil på læben. Der er en dejlig ro i klinikken. Både i Hjallerup og i Lønstrup.”

– Tine L., Hjallerup

“Der er flere fordele i samarbejdet”

“I forbindelse med firmaets velfærdspolitik, tilbyder vi at betale en del af behandlingstilbud, der både forebygger og helbreder arbejdsrelaterede sygdomme, som giver gener på såvel arbejde som hjemme.
I denne forbindelse har vi et godt samarbejde med Akupunkt Nord v/Mette Mortensen.
Medarbejderne har selv kontakten til Akupunkt Nord mht. tidsbestilling og behandlingens art.

Der er flere fordele i samarbejdet, både den lokale beliggenhed og de mange forskellige behandlingsformer som Akupunkt Nord tilbyder, som kan kombineres.”

– Klokkerholm Karosseridele, 9320 Hjallerup

“Alt i alt kun gode oplevelser, og kompetent vejledning hele vejen 🙏🏻”

“Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Akupunkt nord 🙏🏻 Jeg har gået ved Mette, i flere forskellige forløb. I første omgang, for at forbedre min fertilitet med forhåbning om, at blive gravid. Jeg fik her grundig vejledning i, hvilke vitaminer og andre tiltag jeg selv kunne benytte, for hjælpe det igang. Derudover fik jeg først massage, og herefter Akupunktur i forbindelse med ægløsning osv. Vi var her rigtig heldige – og det lykkes at blive gravide ved første gang 🙏🏻 Efterfølgende har jeg fået akupunktur i forbindelse med ekstrem kvalme og opkastning, hertil fik jeg et par behandlinger der gav hurtigt resultat! Ligeledes har jeg fået graviditets massage ved Mette, som kun kan anbefales til den trætte gravide krop! Alt i alt kun gode oplevelser, og kompetent vejledning hele vejen 🙏🏻”

– Elisa Jørgensen

“Jeg er helt sikker på at mit forholdsvis milde brystkræftforløb skyldes at jeg har fået kroppen behandlet hver uge”

“Kan varmt anbefale Mette’s kyndige hænder og viden – jeg har i mit 18 uger kemoforløb og efterfølgende strålebehandling blevet behandlet hver uge😊 Jeg er blevet hjulpet for væskeophobninger pga prednisolon, føleforstyrrelser pga kemo og smidiggørelse af bestrålet hud og arvæv. Jeg er helt sikker på at mit forholdsvis milde brystkræftforløb skyldes at jeg har fået kroppen behandlet hver uge😊”